GRATIS FRAKT INNEN NORGE PÅ ALLE BESTILLINGER. BESTILL NÅ!

Valuta:

Korkens egenskaper

Korkeik er den eneste arten av korkeik produserer tykke bark av en enhetlig struktur, som spontant vokser som dekker lag dø. Barken, dagligtale henvist å idet Kork, er en nekrotisk vev kontinuerlig dannet i livet syklus av disse trærne stadig utvide tverrsnitt av deres stammer og greiner. Dette synlig under et mikroskop vev består av døde mikroceller med fjorten vegger, og intercellulære områder fylt helt med en gass blanding nesten identisk med luften rundt treet. I en cm3 av dette vevet inneholder over 40 millioner slike 14 vegger celler. Deres kjemiske sammensetning: suberin (45%), lignin (27%), cellulose og polysakkarider (12%), garvesyre (6%), voks (5%) andre (5%).

Lette. Luften i mikroceller av kork utgjør 90% av volumet og ca 50% av vekten, gjør sin egenvekt varierer mellom 190 til 250 kg / m3. Det er derfor fem ganger lettere enn vann, og som det ikke absorberer vann, er det nesten umulig å synke.

Væsker og gasser motstandsdyktig. Denne karakteristikken er et resultat av høyt innhold av suberin i Kork, 39-45% av vekten. Dette stoffet har impregnering egenskaper og også styrker det og øker varmeisolering.

Kjemisk motstand. Kork er kjemisk nøytral. Strukturen er ikke bare ugjennomtrengelig for væsker og gasser, men også reagerer kjemisk ikke med dem, å sikre holdbarheten. Kork også forblir nøytral når smak og aroma er bekymret.

Motstand mot biologiske korrosjon. Biologiske korrosjon er forårsaket av forhold som er gunstig for fuktighet og forfall. Økt motstand mot biologiske korrosjon er forårsaket av høyt innhold av tanniner og fravær av protein materiale utsatt for degradering. Det er også motstandsdyktig mot sopp og mugg. Kork overflater og strukturer er ikke tillater veksten av mold og mugg.

Varmeisolerende egenskaper. Varmeledningsevne av dette materialet er målt på 0.037-0.040 W / (mK). Denne funksjonen er kombinert med svært høy spesifikk varmekapasitet. Denne enestående kombinasjonen gir store termiske tregheten til Kork. I motsetning til andre materialer beholdes egenskaper i et bredt spekter av temperaturer. I denne forbindelse er det enda mer effektivt enn polystyren skum, som påvirket av høye temperaturer kan fordampe. På grunn av den svake varmeledning er Kork alltid hyggelig å ta på, som det er immun mot og absorberer ikke vår kroppsvarme. Dette materialet kan også stabilisere temperaturen og luftfuktigheten.

Akustiske egenskaper og anti-vibrasjon. Korken kan absorbere mellom 30-70% av lyder i frekvens fra 400 til 4000Hz. Strukturen i Kork og fleksibiliteten mulig samtidig undertrykke luft og innvirkning lyder samt eliminere lyd broer soner. Kork, absorberer takket være sin strukturen, lydbølger og vibrasjoner, som overfører ikke men undertrykker dem.

Brannmotstand. Kork har Euroclass E brann motstand. Denne egenskaper, men det er avhengig av mange faktorer. Kork fliser er vanligvis svært flammehemmende på grunn av deres høye termiske tregheten.

Fleksibilitet og satte. Kork cellemembraner er svært fleksible, gjør det komprimer bar og smidig; når trykket er lettet den returnerer til sin opprinnelige form. Når Kork er utsatt for høy styrker, gass i cellene er komprimert og strukturen reduserer volumet. Når trykket er lettet, Kork tilbake til sin opprinnelige form.

Anti-statiske egenskaper. Kork akkumuleres ikke elektrisk kostnader, så det ikke tiltrekke og absorbere støv. Kork er så lett å holde ren. For allergikere og astmatikere, kork i miljøet betyr lavere risiko for allergener.

Holdbarhet. Kork tilhører den mest holdbare av alle organisk materiale. Det alder ikke og til tross for passering av år, selv uten impregnering, den mister ikke egenskapene; Han motsatte, noen miljøer faktisk bevare det (for eksempel sjøvann).

Enkel behandling. Kork kan behandles med enkle klippe verktøy og peiling prosesser. Det følger også ujevne overflater som den kan matche sin form. Det har gode selvklebende egenskaper, gjør det enkelt å holde seg til ulike overflater.

Helse nøytralitet. Dette materialet er trygt for helsen vår. Det er ikke giftig når i kontakt med huden eller selv etter tilfeldig kontakt med din lysgranat. Det forårsaker ikke allergi. Det irriterer ikke øyne og nese slimete membraner og luftveier.

Miljøansvar. Kork er et materiale kommer fra bærekraftig kilde derfor det ikke skade miljøet.

Mekanisk holdbarhet. Kork produkter har høy mekanisk holdbarhet og evne til å beholde mekaniske egenskaper i temperaturområdet på-80 C-140 C.
Sikre betalinger
ALTID GRATIS LEVERING
Høyeste kvalitet
Tilfredshetsgaranti