GRATIS FRAKT INNEN NORGE PÅ ALLE BESTILLINGER. BESTILL NÅ!

Valuta:

Om oss

KORK24.NOVi er et familie selskap som spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av høy kvalitet naturlige Kork. Takket være en meget gunstig levering forhold til nesten ethvert sted i verden, vi sender våre produkter raskt og billig. Online Kork butikker vi for tiden kjører i 7 europeiske land tilbyr alle våre kunder de beste portugisiske Kork fantastiske priser.

KORK24.NOFlere års erfaring i bransjen og omfattende kunnskap om vårt team, sikre profesjonell kundeservice og grundig kompetanse på vår stadig voksende produktserie. Vårt firma er stadig utvidet, justere organisatoriske struktur, produksjon og strategier for å matche de gjeldende forretningsforhold. Vi er alltid optimistisk når det gjelder virksomheten fremtidige!
 
KORK24.NOMed økt kunnskap og erfaring som vi planlegger å implementere nye investeringer som vil tillate for systematisk og jevn vekst av vår virksomhet. Vi tror at nå er vi en gjenkjennelig og pålitelig merke i Kork produkter industri. Vi svare umiddelbart på forventningene til våre kunder og forretningspartnere både nasjonale og globale. Vi verdsetter ærlighet, integritet og pålitelighet. Vårt mål tilbyr den høyeste kvaliteten Kork produkter til det største antallet kunder i best mulig prisene.
Sikre betalinger
ALTID GRATIS LEVERING
Høyeste kvalitet
Tilfredshetsgaranti