GRATIS FRAKT INNEN NORGE PÅ ALLE BESTILLINGER. BESTILL NÅ!

Valuta:

Om kork

Optimal klimatiske forholdene for dyrking av natur-kork fra Barken av korkeik treet er i middelhavsområdet. Optimal klima i dette området av verden tillater en god utvikling av Korkeikskog. Kork er ytre vev av eviggrønne Quercus Suber Kork trærne, som finnes bare i visse områder av det vestlige Middelhavet, inkludert Nord-Afrika, sørlige Frankrike, Italia, Spania og Portugal. Korkeik er dyrket i 2,5 millioner ha globalt.

De største Korkeikskog finnes i Portugal. I tillegg, i de siste årene er en systematisk kampanje for skogplanting av ødemark med Kork oaks utført. Portugal er ubestridte hjemmet til korkeik; mer enn halvparten av verden kommer fra denne lite europeiske land.

Kork samlinger er utført i henhold til regler opprettet gjennom årene. Barken er fjernet fra trærne ved bare overleverte og erfarne arbeidere. Tiden for denne operasjonen er også nøye valgt, hensyntatt værforhold. Kork er UGJENNOMTRENGELIG til vann og luft. Den beskytter treet fra vanntap, bakterier og mikroorganismer, termiske fluktuasjoner, samt brann, som er en vanlig foreteelse i varme områder.
Sikre betalinger
ALTID GRATIS LEVERING
Høyeste kvalitet
Tilfredshetsgaranti